tisdag 20 april 2010

Goodmorning bitches!!!



Jag då jag var i Paris förra året i October. Jag gillar den här looken och den måste jag få tillbaka !!

Äter frukost natural grekisk yogurt med natural flingor. Jag borde ha ätit för länge sen men hon som jag bor med Fernanda som äger den här lägenheten brazilianska tjejen har skaffat kille och han kom typ i morse 10 på morgonen och dom håller på mysa och pussas i vardagasrummet.
Men i alla falla gick och till köket för att jag måste käka frukost. Det inte varje dag jag gör det.

Snart ska jag till solarium , jag ska inte satsa för mörk denna gång , lite ljusare än vad jag brukar vara alltså "BRONZE" och håller det så eftersom jag gillar mitt ljusa hår =)...Beyooonce !!! ne skojar bara...hahahah I wish!!!
Sen ska jag handla lite mat och frukt. Jag tror jag får gå till filipinska affären på lördag eftersom jag kommer och ändå inte har tid och laga den maten som jag ska göra åt mats.

Jaha varje månad har vi en städ rutin man har 10 dagar på sig och städa lägenheten 5 saker ska göras och ska alltid slänga soporna varje dag.
Min är vart 21-30:e varje månad. Det imorgon det om jag inte minns fel...
Den här lägenheten är super rent ändå och alltid super mörk ,ibland vet jag inte va är vädret ute ja som min förre detta lägenhet i Navas , men så klart finns det mycket mer folk här ute på gatan =)...

Yalllish hasta luego!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar