måndag 25 april 2011

When i die im gonna be one of the angel's in the sky, protecting my family and friends and i'll be watching over them all the time

Finns det liv efter döden? När någon frågar er den frågan vad svarar ni?vad tror ni? Visst skulle det va bra om det finns svar till allt. Tror ni att efter vi dör så går vi direkt till himlen och leva där för evigt? Hur är himlen ? är den verkligen en paradis som vi alla har förväntat oss efter liv på jorden? Existerar himlen ? Finns Gud där med och alla änglar? Kommer vi alla träffa i himlen ?

..eller går vi direkt till helvete beroende på om hur vi har varit som en människa här på jorden. Dvs har du varit en god människa går du till himlen direkt och har du varit en dålig människa går du till helvetet?!.eller tror ni på skärselden (purgatury) den blåa zonen som ligger mellan himmel och jord? Det sägs att där hamnar människor som måste bedömas enligt vad man har gjort.






Tror ni att när kroppen dör så varandrar själen på jorden bland de levande.? eller är det så enkelt att vi bara dör sen thats the end of life? Det låter mer som inget vits att leva om det skulle vara så., men vem vet vad är våran mening att vara här på jorden?!.Det finns många teorier , det finns många svar på en och samma fråga och vi alla har olika åsikter om vad som sker efter döden.

Men tänk vad bra skulle det vara om vill alla som har kämpat här på jorden som har det

så dålig kommer till himlen och få bo där i paradiset där det finns ingen ond utan bara det goda, ingen hunger, ingen fiende allt är så himla perfekt. Då skulle alla själar bli så glada att få dö och som många säger " må du vila i fred".

jag känner har den så kallade " den sjunde sinne" folk som kan se själar här på jorden. Även om jag aldrig har sett sånt så vet jag att dom finns här runt omkring oss men aldrig kan "skada" oss för att de är bara vandrade själar. Jag skulle vilja veta vad som finns efter döden? och vad som händer efter vårat liv här.

Många människor lider som tex de som har sjukdomar som cancer,aids, fysisk och mentalt

. Människor nånstans i världen blir torterad, våldtagen. Människor som är med i kriget helt

enkelt de som lider och vill bara dö så att de slipper lida mer. Visst är det hemsk. Tänk er en vän som är riktigt döende ber dig drar ur kontakten kopplat till den aparaten som håller den vid liv, bara för att slippa lida. Skulle du göra det? Jag skulle göra det om det verkligen är så åtminstone slipper hans kropp lida och få vara en vandrade själ utan smärta.



Nu ska jag gå surfa lite so godnight peepz and one love //V.

1 kommentar: