måndag 25 april 2011

Justice or revenge?



En film om mord, galenskap och hämnd. Firefly, familjen av mördare, började en blodig flykt att fly från en sheriff med hämnd.



Igår natt kollade vi på den här filmen som inte var så läskigt än vad jag trodde men hemsk. Sådana filmer som texas chainsaw massacre. Ibland förstår jag inte varför det existerar sådana människor i världen som är galen i huvudet och dödar andra människor. Många av dom hamnar inte ens i fängelse utan de är fortfarande ute och fortsätter med sina galenskaper. Hur många flera människor ska behöva dö innan NÅGON gör något åt saken??! Oskyldiga människor, familj, kvinnor barn . Fattar ni hur hemsk det låter. Att världen kan vara så ond. Ibland tänker jag " Var finns Gud?" när sådana saker händer. Varför ska vissa människor lida för sådana hemska saker. Att bli torterade, våldtagen allt smärtsamma de måste ha gått igenom innan döden tar deras liv. Var finns poliser? Vad tycker ni sådana människor ska få för straff?.



Vissa tycker att alla får rättvisa oavsett om de har dödat och inte bara människorna dör men blir torterad!?? Vissa tycker att de ska behandlas samma sak som de har behandlat alla de oskyldiga människor de har mördat!? Eller vad tycker ni ??! Rättvisa eller blir behandlat som de har behandlat de andra? eller tycker ni livstiddöd är det vad de förtjänar? Jag vet redan vad jag tycker om detta.



Kanske lätt och svara på den frågan för många av er, MEn sätt er tex i den situationen att någon ni älskar högst blir torterad och mördat av en av dom här pyscho människorna. Kommer ni be domen för rättvisa? eller vilja hämnas? En människa har tagit bort hela din familj och det enda han får är rättvisa. Blir fängslad och leva i fängelset tills han dör. Får mat 3 ggr om dagen, dricka kaffe, ligga på en säng med madrass, kolla på tv och kanske t.o.m om han har "sköt sig" i 10 år så blir han släppts som en fri man?!. Många psykopater släpts fri i tex USA och andra länder i världen och de som ruttnar i fängelse är de som är T.O.M OSKYLDIGA!. Ibland så tycker jag att världen är orättvis och poliserna gör inte ens ett enda skit. Önskar ibland att denna världen tvättar bort med vatten som i bibeln i Noahs tid. Rensa världen för att det är så fulla med onda hemska människor att de borde inte ens existera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar