fredag 14 maj 2010

Its NOT just sex





En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.

*
Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna. Avundsjuka fick precis en ny innebörd.

*

Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara saftiga månatliga böter, utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.

*

Under din orgasm frigör kroppen oxytocin och endorfin, ämnen som gör dig lycklig, lindrar smärta och främjar läkning. Nu har du ännu fler orsaker att ha allt det där underbart sköna sexet alltså.

*
Ogillar du att träna? Ha sex istället! Det är faktiskt en rätt bra aktivitet, även om man ser till kaloriförbränning - 30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier.

*

En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!

*

Svenskar är runt 16-17 år gamla när vi sexdebuterar, snittåldern i världen ligger på 19,25 år. Vi är bland de yngsta i världen. Äldst är Malaysierna som är cirka 23 år gamla när de drar av sig byxorna första gången. De uppger sig också vara den grupp som känner sig mest redo för sex vid debuten. Hälsosamt.

*

Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.

*

Funderar du på att flytta utomlands? Österrikare har mest oralsex i hela världen.

*

Ett normalt samlag varierar väldigt mycket i längd. I en studie framgick det att från penetrationsögonblicket uppnås orgasm någonstans mellan 33 sekunder och 44 minuter. Ett genomsnittligt samlag är dock 15 minuter långt där 10-12 minuter består av förspel.

*
Omskurna män tar längre tid på sig att få orgasm än de icke-omskurna.

*

Hälften av alla män tror att hångel leder till sex jämfört med 33 procent av kvinnor.

*

Tycker din kille att du pratar för mycket? Det kan bero på att tjejer rent fysiskt kan prata en längre stund än män. Våra stämband är kortare än killars och släpper ut mindre luft medan vi snackar. Allt det där känslosnacket är alltså inte mentalt, det är fysiskt.

*

Vill du hålla dig rynkfri? Hångla! När du kysser använder du nämligen 29 olika ansiktsmuskler.

*

Hela 70 procent av kvinnorna skulle hellre äta choklad än ha sex.

*

Sex mer eller mindre är som en skönhetsbehandling för oss tjejer. När vi har sex producerar vi nämligen mer östrogen, vilket är bra både för huden och för håret.

*

Sex botar huvudvärk effektivt. Det kan ta bort spänningen i huvudet som trycker mot blodkärlen och skapar värk.

*

Tjejer håller rekordet för största antal orgasmer (inte så förvånande, kanske?). Rekordet på en timme ligger på den galna siffran 134 gånger.

*

Det utförs runt 100 miljoner sexakter varje dag!

*

De flesta killar kommer inom sex minuter efter att de börjat ha sex.

*

En kille producerar tre miljoner nya celler med sperma varje timme!

*

En far och hans (vuxna) som har nästan alltid samma storlek på det allra heligaste.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar