tisdag 24 augusti 2010

Beauty is madness!!

V`s skönhets tips ...

*Försök använda så lite smink så möjligt specielt på dagerna. Och helst UTAN på sommaren, men rama gärna ögonen med mascara och kajal och kanske lite puder räcker.

*Aldrig sova med smink jag vet att alla har gjort det t.o.m jag specielt när man kommer hem efter festen och man är bara för trött och full för att tvätta bort det. Det är inte bra för huden så undvik det.

* Man ska egentligen inte vara uppe så sent som jag gör. Visste ni att om man är uppe så sent mer än 23.00-00.00 så får man lätt finnar.

* Dricka så mycket tea och motionera är det bästa för huden och du kommer se mycket fräschare och ut och samtidigt mår JÄVLIGT BRA!!

* Älska dig själv och tycka att du är vacker och fin som du är och ha självförtroende. Har du en dålig självförtroende så kan du lika gärna tycka synd om dej själv. Ne skojar bara !!=)

* Många som har relation glömmer sig själv helt å hållet.  GÖR ALDRIG DET!! forsätt som du brukar vara v.s glöm inte tar hand om dej själv. Bara för att din pojkvän älskar dej som du är oavset hur du ser ut (jag vet det själv ). Sminka dej, gör dej vacker precis som du brukar vara innan ...

 

1 kommentar: